Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    company

Fuzhou Min-tai Machines Co., Ltd. didirikeun taun 2005. Éta parantos kalibet dina pembuatan peralatan ngolah endog salami 15 taun sareng gaduh pangalaman industri anu euyeub. Kitu ogé paningkatan téknologi teras-terasan sareng inovasi, anu ngagaduhan reputasi anu hadé dumasar kana industri alat endog. Produk ngalibatkeun endog ngumbah, grading sareng pengemasan, ngolah endog anu diasinkeun, endog cair sareng séri sanésna, seueur dianggo dina peternakan, ngolah kadaharan, biofarmasi sareng bidang sanésna.

BERITA

How to effectively reduce the usage cost of the egg washer machine?

Kumaha sacara efektif ngirangan biaya panggunaan ...

Kumaha sacara efektif ngirangan biaya mesin cuci endog. Mesin cuci endog urang ngagaduhan struktur anu mantap, performanc stabil ...

Summary of September Exhibition
THE EightEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO Dina Pameran ieu, kami nyiapkeun dua mesin dina ...
Exhibition schedule of September
THE EAPAPULUH (2020) CHINA HIMBANDRY HUSBANDRY EXPO Cina Internasional Peternakan Expo, kn ...