Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

FUZHOU MIN-TAI MESIN CO., LTD

Fuzhou Min-tai Machines Co., Ltd. diadegkeun dina April 2005, kami babarengan-ventured sareng perusahaan Taiwan di awal, sareng kaunggulan téknik sareng alat-alatna, inovasi mimiti ngaluyukeun produk pertanian China, langkung cocog di pasar.Aya langkung ti 2000 bengkel méter pasagi, urang tiasa ngararancang, ngadamel, ngarakit mesin ku nyalira. Puluhan Insinyur Mékanis, insinyur téhnik ngolah endog fokus kana panilitian parangkat sareng prosés téknologi, kerjasama anu lami sareng kolega sareng perusahaan pengolah endog, anu ngabantosan kami ngagabungkeun téori sareng prakték. Kami ngagaduhan kualifikasi perusahaan HI-tech ti pamaréntahan ti saprak 2008 dugi ka 2021, kami yakin yén kami tiasa manjangkeun periode validitas. Ayeuna Mintai mangrupikeun pamuter industri sareng tren dina industri di pasar Cina anu nyayogikeun bungkus endog anu paling saé sareng grading solusi pikeun tegalan hayam nasional.Seret cuci endog, grading endog sareng rangkep rangkep, endog kerang ngagolak endog, séri endog cair mangrupikeun produk utama opat seri kami. Dugi ka Feb 2019, urang gaduh 75 téknologi dasar anu dipaténkeun dina panilitian sareng pamekaran mandiri urang sorangan, anu ngabantosan kami tetep payun payun.
Dina 14 taun ka pengker, mesin cangkang endog puyuh kahijina China, mesin cangkang endog hen munggaran, mesin beberesih endog munggaran, lini produksi endog Marinir anu sanésna dimimitian ti perusahaan urang, urang ngadamelkeun sareng ningkatkeunna, unggal taun urang gaduh produk énggal pikeun minuhan pamundut customer urang. Kalayan dukungan ti palanggan kami, kami ngabantosan aranjeunna sareng sementara éta aranjeunna ngabantosan kami pikeun ningkatkeun mesin kami.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi