Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

FUZHOU MIN-TAI MESIN CO., LTD

Fuzhou Min-tai Machines Co., Ltd. diadegkeun dina April 2005, kami babarengan-ventured sareng perusahaan Taiwan di awal, sareng kaunggulan téknik sareng alat-alatna, inovasi mimiti ngaluyukeun produk pertanian China, langkung cocog di pasar.Aya langkung ti 2000 bengkel méter pasagi, urang tiasa ngarancang, ngadamel, ngarakit mesin ku nyalira. Puluhan Insinyur Mékanis, insinyur téhnik ngolah endog fokus kana panilitian parangkat sareng prosés téknologi, kerjasama anu lami sareng kolega sareng perusahaan pengolah endog, anu ngabantosan kami ngagabungkeun téori sareng prakték. Kami ngagaduhan kualifikasi perusahaan HI-tech ti pamaréntahan ti saprak 2008 dugi ka 2021, kami yakin yén kami tiasa manjangkeun periode validitas. Ayeuna Mintai mangrupikeun pamuter industri sareng tren dina industri di pasar Cina anu nyayogikeun bungkus endog anu paling saé sareng grading solusi pikeun tegalan hayam nasional.Seret cuci endog, grading endog sareng rangkep rangkep, endog kerang ngagolak endog, séri endog cair mangrupikeun produk utama opat seri kami. Dugi ka Feb 2019, urang gaduh 75 téknologi dasar anu dipaténkeun dina panilitian sareng pamekaran mandiri urang sorangan, anu ngabantosan kami tetep payun payun.
Dina 14 taun ka pengker, mesin cangkang endog puyuh kahijina Cina, mesin cangkang endog hayam munggaran, mesin beberesih endog munggaran, lini produksi endog Marinir anu sanésna dimimitian ti perusahaan urang, urang ngadamel sareng ningkatkeunna, unggal taun urang gaduh produk énggal pikeun minuhan pamundut customer urang. Kalayan dukungan ti palanggan kami, kami ngabantosan aranjeunna sareng sementara éta aranjeunna ngabantosan kami pikeun ningkatkeun mesin kami.

726 (3)
726 (2)

Mesin bungkus peunteun cuci endog anu saé kualitasna seueur dianggo ku peletakan peternakan hayam atanapi pabrik olahan endog, sacara épéktip ngirangan biaya tenaga kerja. Éta ngagaduhan fungsi loader endog otomatis opsional, ngumbah endog, garing, oiing, sterilisasi UV, percetakan, grading endog & pengepakan dll.

1. Unggal endog ditanganan sacara individual sareng lembut pikeun nyingkahan polusi sekundér;
2. Rupa-rupa spésipik plastik atanapi baki endog kertas tiasa dipak, sapertos 2,5 liang, 3. * 5, 2 * 6, 3.6, 5 * 6, jst;
3. Modeu minyak nyemprot halimun, nyemprot minyak seragam, sareng alat panambaan kabut minyak, ngahémat biaya;
4.Oréntasi unggal endog, saé kanggo disimpen;
5.Flexibly diatur parameter sareng seleksi bungkusan otomatis jalur numutkeun sarat anu béda;

726 (1)

Mesin ngolah endog Fuzhou MIN-TAI gaduh reputasi anu hadé dina industri ieu, produk na umumna ditampi sareng dianggo ku konsumén domestik sareng luar negeri.

Produk-produk anu parantos aya dina nyeuseuh endog, bungkus pangemasan endog (farmpacker), mesék ngagolak endog, pamisah endog tina opat séri. Kami difokuskeun hiji hal anu nyayogikeun mesin penanganan endog profesional kalayan kualitas anu langkung saé sareng sacara épéktip sacara luhur.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi