Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Hatching egg packing machine

    Hatching mesin bungkus endog

    Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun endog penetasan, éta tiasa otomatis grading teras dibungkus ku hiji mesin.
  • Egg packer machine

    Mesin packer endog

    Ngaliwatan kolom kolom dina ngangkut endog ukuran sirah pikeun nyaluyukeun, pikeun mastikeun endog sirah dihijikeun ka luhur, pikeun mastikeun kasegaran panyimpenan endog.
  • Egg packing machine

    Mesin bungkus endog

    Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • Egg farmpacker

    Farmpacker endog

    a) Mesin ieu tiasa nyambung sareng sistem kumpulan pusat endog atanapi lini produksi beberesih endog; b) Éta gradasi ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, bari nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog; c) Éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik; d) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual;