Wilujeng sumping di situs web kami!

Taros Kami

FUZHOU MIN-TAI MESIN CO., LTD.

Alamat

No.861 Panyu Road, fuwanyuan,

jinshan indusyry, distict, fuzhou

Telepon

Jualan: +86 15280029912 

Dukungan: +86 15280062287 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami