Wilujeng sumping di situs web kami!
  • MT-500 Egg breaking machine

    Mesin megatkeun Endog MT-500

    Mesin ngabobol endog otomatis pikeun nyonto kana endog sambel buatan, tina "Endog ngamuat - Endog ngarecah" sareng operasi kontinyu otomatis sanés, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya tenaga kerja.
  • MT-600 egg shell and egg white separator

    Cangkang endog MT-600 sareng pamisah bodas endog

    Misahkeun bodas endog bodas endog utamina dianggo pikeun muterkeun sésana kulit endog sareng bodas endog saatos dua pisah, ningkatkeun tingkat panggunaan bodas endog, ngirangan rohangan panyimpenan.
  • MT-500-1 Egg washing and breaking machine

    MT-500-1 Endog nyeuseuh sareng mesin peupeus

    Nyeuseuh endog otomatis sareng mesin pegatna pikeun nyaruakeun endog sambel jieunan, tina "Endog ngamuat - Endog ngumbah- Endog garing - Lilin endog- sareng endog bodas pisah" sareng operasi kontinyu otomatis sanés, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya tenaga kerja.