Wilujeng sumping di situs web kami!

Farmpacker endog

Pedaran pondok:

a) Mesin ieu tiasa nyambung sareng sistem kumpulan pusat endog atanapi lini produksi beberesih endog; b) Éta gradasi ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, bari nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog; c) Éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik; d) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual;


Detil Produk

Tanda Produk

Bungkus otomatis endog tiasa dihubungkeun sareng sistem pengumpulan endog pusat atanapi lini produksi ngabersihkeun endog.

1 、 ciri:

a) Mesin ieu tiasa nyambung sareng sistem kumpulan pusat endog atanapi lini produksi beberesih endog;

b) Éta gradasi ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, bari nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog;

c) Éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik;

d) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual;

2, fungsi:

a) conveyor kolom: Endog ku endog sabuk koléksi sentral diangkut ka sadayana méja, dina susunan anu saé pikeun endog, pangiriman kana prosés salajengna;

b) Pangaturan endog: mesin bakal ngajaga endog kana arah anu sami, sisi ageung nepi, anu tiasa mastikeun segerna endog;

c) Peralatan bungkus endog: beradaptasi sareng spésifikasi anu béda, bahan baki endog, aranjeunna disimpen sacara lembut dina baki endog;

d) Pangiriman endog baki: Numutkeun kaayaan anu sabenerna, baki endog tiasa dibagi kana dua jinis otomatis sareng manual;

e) Pangiriman produk réngsé: Saatos dipasang endog ku sabuk conveyor, éta tiasa dikoléksi ku palletize manual atanapi otomatis;

f) Sistem kontrol: Ngaliwatan kendali operasi layar toél, atur produksi alat, sareng di tempat cicing di handapeun kaayaan statistik unggal produksi hayam.

2, Parameter téknis

Modél

MT-110-6

Kapasitas

60.000 endog / jam

Ukuran (L * W * H)

9900MM * 6000MM * 1900MM

Kakuatan

3,6KW

Aplikasi

Endog seger


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami