Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Small farm egg packer machine

    Mesin bungkus endog kebon leutik

    Mesin bungkus endog kebon leutik Mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Upami anjeun ngagaduhan paménta anu sanés, éta tiasa dilengkepan mesin cuci endog, pengering endog, lilin, atanapi grader endog sasarengan. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • EGG PACKAGING MACHINE

    MÉRÉN PÉNGGAL ÉGG

    Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Anu cocog pikeun sababaraha jinis baki bahan. Ngurangan biaya tanaga gawé sareng ningkatkeun éfisiénsi kerja pisan. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • Egg sorting and packing Machine

    Nyortir endog sareng Mesin pengepakan

    Meunteun endog sareng mesin pengemasan dihubungkeun sareng sistem koléksi endog pelanggan, atanapi éta tiasa dihubungkeun sareng mesin cuci endog, pangeringan endog, sterilisasi UV, palapis minyak, atanapi lilin endog. Kalayan kapasitasna mimitian ti 30,000eggs / h dugi ka 60,000eggs / h.
  • MT-110D Hatching egg grader packer machine

    MT-110D Hatching endog grader mesin packer

    Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun menetas endog atanapi endog seger, éta tiasa otomatis ngéngingkeun endog teras ngepak dina hiji mesin.
  • Egg Grading and packing Machine

    Meunteun Endog sareng Mesin pengepakan

    a) mesin ieu tiasa disambungkeun sareng endog sistem koleksi pusat atanapi lini produksi beberesih endog. b) éta grading ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, nalika nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog; c) Operasi layar rampa, tiasa disetél kana tingkat beurat anu bénten, dugi ka 6 kelas. d) éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik e) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual