Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Electronic egg grading Machine

    Éléktronik gradasi Mesin

    Mesin grading timbangan éléktronik endog, tiasa disetél dina tingkat beurat sareng statistik anu béda tina jumlah tingkatan, operasi layar sentuh sareng kontrol, merenah sareng praktis.