Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin packer endog

Pedaran pondok:

Ngaliwatan kolom kolom dina ngangkut endog ukuran sirah pikeun nyaluyukeun, pikeun mastikeun endog sirah dihijikeun ka luhur, pikeun mastikeun kasegaran panyimpenan endog.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaliwatan kolom kolom dina ngangkut endog ukuran sirah pikeun nyaluyukeun, pikeun mastikeun endog sirah dihijikeun ka luhur, pikeun mastikeun kasegaran panyimpenan endog.

1. Karakteristik

a) mesin ieu tiasa nyambung sareng sistem kumpulan pusat endog atanapi lini produksi ngabersihkeun endog.

b) éta grading ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, nalika nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog;

c) Operasi layar rampa, tiasa disetél kana tingkat beurat anu bénten, dugi ka 6 kelas.

d) éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik

e) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual

2. fungsi:

a) Akumulator: Endog diangkut kana méja akumulator ku endog sabuk koléksi séntral, dina susunan anu saéna tina endog sadayana, aliran endog anu dikendali dikendali ku sénsor pikeun nyegah langkung seueur;

b) Pangaturan endog: Mesin bakal ngajaga endog dina arah anu sami, sisi ageung nepi, anu tiasa mastikeun segerna endog;

c) Peralatan bungkus endog: Endog sampurna sareng lembut disimpen kana baki ku sensor endog, dilarapkeun pikeun spésifikasi anu béda tina bahan baki endog;

d) pangiriman baki endog: Numutkeun kaayaan anu sabenerna, baki endog tiasa dibagi kana dua jinis baki sacara otomatis atanapi sacara manual.

e) pangiriman produk réngsé: Saatos dipasang endog teras diangkut ku conveyor, éta tiasa dikoléksi ku cara manual atanapi otomatis palletize; (Upami nganggo tray stacker, éta tiasa disetél pikeun béda jumlah baki, sapertos nyusun 2/4 / 6.)

3. Parameter téknis

Modél

MT-110-3Z

Kapasitas

30,000-36,000 endog / jam

Ukuran (L * W * H)

9240 * MM * 3000MM * 1550MM 

Kakuatan

2.4KW

Aplikasi

Endog seger

Aplikasi:

Mesin bungkus tegalan seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tenaga kerja, ningkatkeun pisan efisiensi damel. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami