Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin bungkus endog

Pedaran pondok:

Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.

Fungsi 1::

a) Akumulator: Endog diangkut kana méja akumulator ku endog sabuk koléksi séntral, dina susunan anu saéna tina endog sadayana, aliran endog anu dikendali dikendali ku sénsor pikeun nyegah langkung seueur;

b) Pangaturan endog: Mesin bakal ngajaga endog dina arah anu sami, sisi ageung nepi, anu tiasa mastikeun segerna endog;

c) Peralatan bungkus endog: Endog sampurna sareng lembut disimpen kana baki ku sensor endog, dilarapkeun pikeun spésifikasi anu béda tina bahan baki endog;

d) pangiriman baki endog: Numutkeun kaayaan anu sabenerna, baki endog tiasa dibagi kana dua jinis baki sacara otomatis atanapi sacara manual.

e) pangiriman produk réngsé: Saatos dipasang endog teras diangkut ku conveyor, éta tiasa dikoléksi ku cara manual atanapi otomatis palletize; (Upami nganggo tray stacker, éta tiasa disetél pikeun béda jumlah baki, sapertos nyusun 2/4 / 6.)

2, Parameter téknis

Modél

MT-110-2S

Kapasitas

25,000-30,000 endog / jam

Ukuran (L * W * H)

8400MM * 700MM * 1100MM 

Ukuran (L * W * H)

5750MM * 2900MM * 1100M

Kakuatan

0,45KW

Aplikasi

Endog hayam seger atanapi endog bebek

Aplikasi:
Mesin bungkus tegalan seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tenaga kerja, ningkatkeun pisan efisiensi damel. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami