Wilujeng sumping di situs web kami!
  • MT-201 egg boiling and shelling production line

    MT-201 endog ngagolak sareng garis produksi shelling

    MT-201 endog ngagolak sareng kerang garis produksi mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran mandiri perusahaan Min Tai, susunan lini produksi inspeksi optik otomatis, beberesih, endog, ngagolak, ngagolak, mendingan, mesék, metik, ngitung otomatis, masak, garing sareng fungsi sanésna, ayeuna mangrupikeun téknologi paling canggih, ngadukung jalur produksi ngolah endog bodas anu paling lengkep.
  • MT-200N Soft-boiled egg peeling machine

    Mesin mesék endog pindang MT-200N

    * Mesin khusus pikeun meriam endog, épisiensi tinggi, tingkat rusakna anu handap. * Dijieunna tina stainless steel, kaamanan sareng kabersihan. * Desain khusus, struktur kompak, kaéndahan sareng kagunaan, * Éta cocog pikeun pembuatan endog pindang, endog dibumbui, endog beusi sareng produk endog dicét beureum.
  • MT-200-1 egg peeling machine

    Mesin mesék endog MT-200-1

    Cangkang endog mangrupikeun salah sahiji alat khusus sareng cocog pikeun endog asak, pindang, Endog Marin, perusahaan produksi endog asin.
  • MT-206A Quail egg boiling and shelling production line

    MT-206A Puyuh endog puyuh sareng kerang lini produksi

    Garis produksi peeling endog puyuh MT-206A sareng endog puyuh rendem suhu handap, endog rebus spiral, pendinginan suhu rendah, cangkang remuk, kerang, sistem halogén sacara gembleng, sareng saluyu sareng sarat prosés, ngadukung pangeringan, bungkus sareng fungsi sanésna.
  • MT-206 quail egg peeling machine

    Mesin mesék endog puyuh MT-206

    Mesin mesék endog puyuh mangrupikeun salah sahiji alat khusus pikeun cangkang endog puyuh anu dimasak, cocog pikeun pangguna ngolah endog puyuh.