Wilujeng sumping di situs web kami!

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik?

Leres, kami pabrik ngarah profesional sareng speciallized dina mesin pengolahan endog kalayan ampir 16 taun pangalaman manufaktur. Kami nyayogikeun pre-sale, diobral sareng saatos jasa penjualan kanggo nasabah nasional sareng internasional.

Naon harga anjeun?

Harga anu kami kutip nyaéta numutkeun paménta anjeun ngeunaan konfigurasi mesin, kami bakal masihan anjeun tawaran anu leres sareng pangsaéna pas anjeun mastikeun perenah mesin.

Naon waktos nuju rata?

Waktu Diterangkeun sakitar 30 dinten kanggo mesin tunggal, tapi waktos kalungguhan khusus kedah dikonfirmasi khusus pikeun lini produksi anu diréka atanapi larutan mesin.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Cara mayar biasana dilakukeun ku T / T sateuacanna atanapi L / C dina titingalian.

Naon jaminan produkna?

Naon jaminan produkna?

Hoyong damel sareng urang?