Wilujeng sumping di situs web kami!

Hatching mesin bungkus endog

Pedaran pondok:

Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun endog penetasan, éta tiasa otomatis grading teras dibungkus ku hiji mesin.


Detil Produk

Tanda Produk

Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun endog penetasan, éta tiasa otomatis grading teras dibungkus ku hiji mesin.

1 、 Karakteristik

1) Endogna tiasa dibagi kana 3 kelas ku beurat endog;

2) Tiasa ngajaga sadayana endog sisi ageung, sisi alitna dina baki endog;

3) Otomatis ngaluarkeun dulang;

4) Cocog sareng baki plastik sareng baki kertas tina 30 liang atanapi 42 liang.

2, Fungsi

a) Akumulator: Endog ku endog sabuk koléksi sentral diangkut ka sadayana méja, dina susunan anu saé pikeun endog, pangiriman kana prosés salajengna;

b) Lilin: Pariksa endog sareng sumber lampu LED kualitas luhur, padamel tiasa nyandak endog anu goréng, endog retak;

c) Peunteun: Endog dibeuntakeun kana 3 kelas ku beurat;

c) Pangaturan endog: mesin bakal ngajaga endog kana arah anu sami, sisi ageung nepi, anu tiasa mastikeun segerna endog;

d) Alat-alat pengemasan endog: Endog teras-teras disimpen dina baki endog, baki palastik cocog sareng baki kertas tina 30 liang atanapi 42 liang.

f) Sistem kontrol: Ngaliwatan kendali operasi layar toél, atur produksi alat, sareng di tempat cicing di handapeun kaayaan statistik unggal produksi hayam.

3, Parameter téknis

Modél

MT-110D

Kapasitas

25,000-endog / jam

Ukuran (L * W * H)

2800MM * 770MM * 1000MM

Kakuatan

1,5KW

Aplikasi

Endog hayam seger atanapi endog penetasan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami