Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin mesék endog pindang MT-200N

Pedaran pondok:

* Mesin khusus pikeun meriam endog, épisiensi tinggi, tingkat rusakna anu handap. * Dijieunna tina stainless steel, kaamanan sareng kabersihan. * Desain khusus, struktur kompak, kaéndahan sareng kagunaan, * Éta cocog pikeun pembuatan endog pindang, endog dibumbui, endog beusi sareng produk endog dicét beureum.


Detil Produk

Tanda Produk

* Mesin khusus pikeun meriam endog, épisiensi tinggi, tingkat rusakna anu handap.

* Dijieunna tina stainless steel, kaamanan sareng kabersihan.

* Desain khusus, struktur kompak, kageulisan sareng kagunaan,

* Éta cocog pikeun pabrik endog pindang, endog dibumbui, endog beusi sareng produk endog dicét beureum.

Ngaran Produk

Modél

Kakuatan

Beurat(KG)

Ukuranna(M)

Mesin peeling endog hen (system Tanpa sistem pendingin (

MT-200N

4KW / Tilu fase / 380V

 

6.8 * 2.4 * 1.8

Mesin mesék endog pindang lemes (Kalayan sistem pendinginan)

MT-200NL

7KW / Tilu fase / 380V

 

6.8 * 2.4 * 1.8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami