Wilujeng sumping di situs web kami!

MT-201 endog ngagolak sareng garis produksi shelling

Pedaran pondok:

MT-201 endog ngagolak sareng kerang garis produksi mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran mandiri perusahaan Min Tai, susunan lini produksi inspeksi optik otomatis, beberesih, endog, ngagolak, ngagolak, mendingan, mesék, metik, ngitung otomatis, masak, garing sareng fungsi sanésna, ayeuna mangrupikeun téknologi paling canggih, ngadukung jalur produksi ngolah endog bodas anu paling lengkep.


Detil Produk

Tanda Produk

MT-201 endog ngagolak sareng kerang garis produksi mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran mandiri perusahaan Min Tai, susunan lini produksi inspeksi optik otomatis, beberesih, endog, ngagolak, ngagolak, mendingan, mesék, metik, ngitung otomatis, masak, garing sareng fungsi sanésna, ayeuna mangrupikeun téknologi paling canggih, ngadukung jalur produksi ngolah endog bodas anu paling lengkep.

1 、 ciri:

a) Sistem operasi kontrol layar toél visual, operasi intuitif, merenah;

b) produksi garis majelis kontinyu, kirang sababaraha karyawan, efisiensi produksi tinggi;

c) sistem pra-masak anu dipuseurkeun unik pikeun ningkatkeun ékséntrik konéng;

d) sistem pemanasan cai uap, konsumsi énergi anu langkung handap, efisiensi pemanasan anu luhur;

e) dahareun tingkat produksi stainless steel, kaamanan sareng kaséhatan;
2 、 fungsi:

1) Sistem pembersihan endog

a) Endog jieunan bakal disimpen dina endog sadayana dina sabuk conveyor, sareng endog pengangkat endog vakum bakal dikirimkeun dina roller conveyor, baki endog kosong tiasa sacara otomatis ditumpuk;

b) panggunaan sistem cahaya sareng transmisi, endogna dikirimkeun, tiasa dideteksi endog rusak, endog impurity, endog retakan sareng endog anu sanés;

c) ngalangkungan sistem timbangan éléktronik, numutkeun beurat endog atah dina ngaleungitkeun endog ageung sareng alit, produk endog pikeun mastikeun yén produk réngsé saimbang;

d) semprot cai, endog dina prosés pangiriman bari mastikeun rotasi, sareng sikat ngumbah endog dina sagala arah;

2) sistem endog produk pindang:

a) ngabersihan endog saatos beulah, sacara merata diatur dina distribusi joran, sareng diangkut kana bak centering;

b) Centering pra-masak endog, sistem pra-masak anu dipuseurkeun unik, panggunaan suhu cai haneut lalaunan, sareng endog dina prosés ngangkut bari ngajaga rotasi, panasan, janten pusat posisi bias konéng, sahingga ningkatkeun konéng situasi Ékséntrik, ningkatkeun kualitas endog;

c) tos disetél waktos sareng suhu endog pindang, panggunaan uap, metode pemanasan campuran cai, produk endog anu tos dikulub pikeun pindang anu kadua;

d) Endog saatos masak kana bak cai tiis kana pendinginan, panggunaan cai langsung langsung, henteu kedah unit pendingin kakuatan tinggi;

3) sistem cangkang endog:

a) Endog anu didinginkan bakal dikirim ka ngolah cangkang sareng peeling;

b) Endog saatos nyemprotkeun cai sareng rotasi résidu cangkang dina transportasi cai, ngumbah permukaan inspeksi visual pikeun taat kana permukaan anu henteu kaluar tina résidu cangkang atanapi endog anu henteu lengkep, ku dipiceun buatan;

c) cangkang ngahasilkeun pangiriman koléksi hasil ngahijikeun Tatar, perlakuan terpusat;

4) Sistem endog produk endog:

a) prosés ngasakan endog tiasa bahkan flip, pikeun nyingkahan akumulasi endog sareng nyegah bintik bodas, kalayan kontrol suhu otomatis sareng replenishment otomatis tina sistem brine;

b) pemanasan henteu langsung pengeringan hawa uap pikeun miceun sababaraha endog dina cai, endog garing tiasa langsung saatos bungkus vakum;

c) endog garing saatos tiis kana suhu anu cocog, bungkus vakum anu merenah;

3, Parameter téknis

Modél: MT-201

kapasitas: 20000 endog / jam

L * W * H: 40.5M * 5.2M * 2.1M

kakuatan: 28kw

4 、 cocog pikeun: endog pindang hayam, endog kornis dibumbui, endog beusi, endog dipanggang uyah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk