Wilujeng sumping di situs web kami!

MT-206A Puyuh endog puyuh sareng kerang lini produksi

Pedaran pondok:

Garis produksi peeling endog puyuh MT-206A sareng endog puyuh rendem suhu handap, endog rebus spiral, pendinginan suhu rendah, cangkang remuk, kerang, sistem halogén sacara gembleng, sareng saluyu sareng sarat prosés, ngadukung pangeringan, bungkus sareng fungsi sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Garis produksi peeling endog puyuh MT-206A sareng endog puyuh rendem suhu handap, endog rebus spiral, pendinginan suhu rendah, cangkang remuk, kerang, sistem halogén sacara gembleng, sareng saluyu sareng sarat prosés, ngadukung pangeringan, bungkus sareng fungsi sanésna.

Fungsi 1::

a) nyerepkeun transportasi: saatos mesin pengolahan endog sateuacana, panolakan buatan sanes endog seger sareng rusak;

b) endog spiral: endog dina prosés masak, tiasa diaktipkeun ku mékanisme spiral konéng endog, ningkatkeun éksentrisitas, ningkatkeun tingkat produk anu parantos réngsé;

c) cai tiis nyemprotkeun mendingan tina endog anu asak;

d) cangkang rusak: pangubaran cangkang rusak sateuacan dipencrong, janten saatos dibedil;

e) ngaleupaskeun peeling kulit endog;

f) pamilihan: Pilihan ponggawa endog goréng sareng ngumbah endog, ngalantarankeun;

g) bittern: numutkeun sarat téknologi anu béda pikeun ngolah endog rebus;

h) sistem drying: endog Stewed sanggeus perlakuan tiis, bungkusan merenah;

2, Parameter téknis

Modél: MT-206A

kapasitas: 20000 endog / jam

L * W * H: 15M * 2.3M * 1.9M

kakuatan: 3.6kw

3 、 cocog pikeun: endog puyuh


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami