Wilujeng sumping di situs web kami!

MT-500-1 Endog nyeuseuh sareng mesin peupeus

Pedaran pondok:

Nyeuseuh endog otomatis sareng mesin pegatna pikeun nyaruakeun endog sambel jieunan, tina "Endog ngamuat - Endog ngumbah- Endog garing - Lilin endog- sareng endog bodas pisah" sareng operasi kontinyu otomatis sanés, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya tenaga kerja.


Detil Produk

Tanda Produk

Nyeuseuh endog otomatis sareng mesin pegatna pikeun nyaruakeun endog sambel jieunan, tina "Endog ngamuat - Endog ngumbah- Endog garing - Lilin endog- sareng endog bodas pisah" sareng operasi kontinyu otomatis sanés, ningkatkeun épisiensi produksi sareng ngirangan biaya tanaga tanaga.

1 unction Fungsi

a) Beban endog: Pasang endog kana bak cai, endogna bakal otomatis diangkut kana prosés salajengna;

b) Nyeuseuh endog: Anggo sikat beberesih khusus, endog dina prosés transmisi bari ngajaga sababaraha rotasi, sikat endog;

c) Pangeringan endog: sistem pangeringan suhu handap ngaluarkeun cai permukaan anu napel dina endog;

d) Lilin: lampu LED khusus, padamel tiasa metik endog anu goréng, endog retak, endog rusak sareng bagian lilin. Éta tiasa ningkatkeun kualitas endog.

e) Endog ngabobol: mesin bubur endog usaha Rotary otomatis, konéng endog sareng bodas endog tiasa diklasifikasikeun koleksi;

2, Parameter téknis

Modél: MT-500-1

L * w * h: 6M * 1.2M * 2.1M

Kakuatan: 5KW

Kekecapan: 5000eggs / jam (Urang ogé ngagaduhan 8000/12000 endog / jam)

3, Cocog: bubuk endog sareng ngolah endog cair (konéng endog, endog bodas tiasa dipisahkeun atanapi henteu dipisahkeun)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami