Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Naha mesin cuci endog saé? Naha nganggo mesin cuci endog?

    Mesin cuci endog henteu ngan ukur ngaheéat tanaga gawé, tapi ogé ngirangan tingkat perobihan endog. Kauntungan ékonomi dibuktikeun ku dirina. Ngumbah, ngeringkeun, sareng lilin ngajantenkeun prosés ngolah endog pamitan gambar tradisional kotor sareng berantakan, sareng produkna langkung saé sareng modéren ...
    Maca deui
  • Naon fungsina tina kelas endog?

    Grader endog nganggo jaringan industri nyalira pikeun ngolah sinyal pikeun ngendalikeunana. Kusabab jaringan sapertos kitu ngahindarkeun panggunaan sajumlah ageung kabel sareng nyayogikeun sistem pamariksaan diri sareng sistem diagnostik, éta mastikeun operasi mesin anu aman sareng dipercaya. Mesin kelas endog kalebet ...
    Maca deui
  • Summary of September Exhibition

    Ringkesan Pameran September

    THE EightEENTH (2020) CHINA HIMBANDRY EXPO SUAMI Dina Pameran ieu, kami nyiapkeun dua mesin di stan kami. Meunteun endog sareng mesin pengepakan Item No.
    Maca deui
  • Exhibition schedule of September

    Jadwal paméran Séptémber

    THE EightEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO China International Animal Husbandry Expo, katelah CAHE di sakumna dunya, diayakeun ti Séptémber 4-6 tapi di kota-kota anu béda unggal taun, mangrupikeun acara ingon-ingon panggedéna di Asia! CAHE tiasa janten platform anu paling sampurna pikeun anjeun terang ngeunaan Cina ...
    Maca deui
  • Fuzhou Mintai Machinery egg peeler machine how to do not to hurt eggs?

    Mesin pengupas endog mesin Fuzhou Mintai kumaha cara henteu nganyenyeri endog?

    Endog téh, endog anu diasinkeun, endog pindang, sareng sajabana anu urang sering tuang kedah dikupas, janten tangtosna, seueur endog anu peryogi pengupas endog. Janten kumaha petor endog Fuzhou Mintai Mesin henteu nganyenyeri endog? Kuring yakin seueur jalma panasaran pisan ngeunaan ieu. Sadayana kedah tuang endog, wh ...
    Maca deui
  • How to effectively reduce the usage cost of the egg washer machine?

    Kumaha sacara efektif ngirangan biaya panggunaan mesin cuci endog?

    Kumaha sacara efektif ngirangan biaya mesin cuci endog. Mesin cuci endog urang ngagaduhan struktur anu mantep, kinerja stabil, teu aya jamur endog, teu aya endog endog, umur panjang jasa. Kalayan sikat nilon khusus, beberesih transmisi otomatis, anu sapinuhna diwujudkeun dina aplikasi dina endog ngamuat ...
    Maca deui