Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Warta

  • How to raise laying hens in Winter?

    Kumaha carana miara hens peletakan dina usum tiis?

    Kumaha carana ngangkat hayam peletakan pikeun ngajaga tingkat peletakan anu saé dina usum tiis?Firstly, merlukeun tetep rentang hawa 8-27 ℃ pikeun hen house.the hawa cocog 13-24 ℃.Suhu anu luhur teuing atanapi rendah teuing henteu kondusif pikeun produksi endog.Suhu rendah pikeun luar ...
    Maca deui
  • How to get a perfect eggshell?

    Kumaha carana kéngingkeun cangkang endog anu sampurna?

    Nalika milih endog, perhatikeun naha aya retakan dina cangkang endog, sabab cangkang endog ngagaduhan pangaruh pelindung anu penting pisan dina eusi endog sareng mangrupikeun panghalang munggaran pikeun ngasingkeun baktéri.Lamun cangkang endog ruksak, hese pikeun mastikeun kasalametan ...
    Maca deui
  • How to keep the poultry egg to have longer storage?

    Kumaha carana ngajaga endog jangjangan pikeun nyimpen leuwih lila?

    Endog téh kadaharan umum dina tabél, sarta aranjeunna beunghar gizi sarta komprehensif.Jadi cara ngaronjatkeun waktu neundeun endog, naha lila neundeun di lingkungan alam atawa ngolah jieunan jeung eta?Numutkeun hasil tés komparatif, résu...
    Maca deui
  • How to make your fresh eggs more valuable?

    Kumaha carana sangkan endog seger anjeun leuwih berharga?

    Tren pasar endog hayam.Pasar endog Cina ieu némbongkeun trend dua tingkat diferensiasi-harga low-tungtung, endog bulk unbranded terus turun;penjualan merek high-end naék.Anyar-anyar ieu, data anu dikaluarkeun ku Pusat Informasi Kamentrian Pertanian sareng R...
    Maca deui
  • What problems should be paid attention to in daily use of egg packing machine?

    Masalah naon anu kedah diperhatoskeun dina pamakean unggal dinten tina mesin bungkus endog?

    Salaku pamakéan mesin packing endog urang jadi beuki loba umum, kualitas na beuki luhur.Kusabab ciri sareng kaunggulanna, seueur dianggo ku para nasabah.Pikeun ngagunakeun éta langkung saé, hayu urang tingali kana operasi sapopoé tukang kebon endog.Naon ari urang...
    Maca deui
  • Laying hens are very sensitive to environmental changes during laying

    Hens peletakan peka pisan kana parobahan lingkungan nalika peletakan

    Faktor lingkungan tiasa nyababkeun panurunan dina laju hayam petelur, hayam petelur sénsitip pisan kana parobahan lingkungan nalika peletakan.Salaku conto, cahaya di jero kandang, suhu sareng kualitas hawa bakal mangaruhan laju peletakan hayam.Janten cukup impor pikeun nyayogikeun anu lumayan, ...
    Maca deui
  • MINTAI egg farmpacker is easy to be detachable and washing

    Peternak endog MINTAI gampang dicabut sareng dikumbah

    MINTAI peternak endog anu sederhana sareng higienis parantos umum dianggo di domestik sareng luar negeri salami mangtaun-taun.Gampang dicabut sareng nyeuseuh, sareng cocog pisan pikeun peternakan hayam pikeun ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngahémat tenaga kerja.Packer endog ternak kami cocog pikeun dianggo ...
    Maca deui
  • Gabung kami dina Expo Peternakan ka-19 di Nanchang

    The 19th(2021) Peternakan Expo bakal dilaksanakeun ti May18 nepi ka Mei 20 di Nanchang Greenland International Expo Center.stan kami: No.6B14.in B6 aula of Mesin jangjangan Area.Pilari maju ka tingali anjeun lajeng.Dina pameran ieu, Fuzhou Min-tai Machinery Co., Ltd.bakal nembongkeun produk tina endog grading pac ...
    Maca deui
  • Gampang beberesih sarta disassembly endog washer mesin packer grader

    Kalayan paningkatan standar hirup sareng ngapopulérkeun konsép perlindungan lingkungan sareng kaséhatan, konsumen ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun kualitas endog.Sarat supermarket pikeun endog branded laun-laun ningkat.Endog anu teu diolah bakal ditolak...
    Maca deui
  • MINTAI kualitas alus cuci endog grading mesin packing ngajual ogé kinerja alus na

    MINTAI kualitas alus mesin cuci grading packing ngajual ogé kinerja alus na, desain leuwih fleksibel jeung konfigurasi luhur.Urang ngalakukeun hadé dina unggal jéntré mesin.Mesin packer grader endog ngabantosan kebon atanapi industri ngolah endog ngahémat biaya tenaga kerja anu ageung, anu penting ...
    Maca deui
  • Naha mesin cuci endog saé?Naha make mesin cuci endog?

    Mesin cuci endog henteu ngan ukur ngahemat tenaga kerja, tapi ogé ngirangan tingkat pegatna endog.Mangpaat ékonomi anu jelas.Nyeuseuh, drying, sarta candling nyieun prosés ngolah endog pamitan ka gambar tradisional kotor jeung pabalatak, sarta produk anu leuwih saluyu jeung f ...
    Maca deui
  • Naon fungsi tina endog grader?

    The grader endog ngagunakeun jaringan industri sorangan pikeun ngolah sinyal ngadalikeun eta.Kusabab jaringan sapertos ngahindarkeun panggunaan sajumlah kabel anu ageung sareng nyayogikeun sistem pamariksaan diri sareng diagnostik terpadu, éta ngajamin operasi mesin anu aman sareng dipercaya.Mesin gradasi endog kalebet ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2