Wilujeng sumping di situs web kami!

Jadwal paméran Séptémber

THE EAPAPULU (2020) EXINA SUAMI HIMBANDRY HINA
Expo Peternakan Internasional Tiongkok, katelah CAHE di sakumna dunya, diayakeun ti Séptémber 4-6 tapi di kota-kota anu béda unggal taun, mangrupikeun pertunjukan ternak panggedéna di Asia! CAHE tiasa janten platform anu paling sampurna pikeun anjeun terang ngeunaan industri ternak Cina sareng ngamimitian bisnis anjeun di Cina!
Tanggal: 4-6 Sep 2020
Lokasi: Pusat Pameran sareng Pameran Internasional Changsha, Propinsi Hunan
No Booth: (Aula E4) ER10-ER19

Center Pusat Pameran sareng Pameran Internasional Changsha)

Center Pusat Pameran sareng Pameran Internasional Changsha)

(Fuzhou Min-tai Machines Co., Ltd.)

Mesin paméran:

MT-101-3
Sambungkeun sareng conveyor kumpulan endog atanapi lini produksi ngabersihkeun endog
Saluyukeun sirah ageung tibalik
Kontrol ku layar sentuh, bagi kana 4/6 kelas beurat
Cocog sareng 6 * 5 baki plastik sareng baki kertas.

MT-110S
Ngahémat tanaga gawé, ngan ukur 3-4 padamel anu tiasa ngatur 30000eggs per jam, upami endogna henteu diémutan tanpa lirén, 200 rébu endog ngan kedah 7 jam kanggo ngepak.
Sadaya sisi ageung endogna payun, saé kanggo disimpen.
Tingkat rusakna kirang ti ku panangan, kadang langkung saé tibatan peternakan unggas anu goréng.

GAMBAR FAIR 2019

GAMBAR FAIR 2019
Tempat
Pameran Kosmopolitan Qingdao (Kota Expo Dunya Qingdao)
Qingdao
Cina
Kaping
17-19 Séptémber 2020
Jam muka
10:00 - 18:00 WIB
No Booth.: S2-339
Gambar VIV QINGDAO 2019

Paméran Perdagangan Peternakan Pusat ka-32
(Pameran Perdagangan Unggas Henan)

Saatos 31 taun réformasi sareng pamekaran, Pameran Perdagangan Peternakan Pusat (Fair Trade Trade Peternakan Henan) parantos janten pameran kelas tinggi, skala besar, berpengaruh, merek, seueur kontén kagiatan, sareng seueur tamu . Platform penting pikeun perusahaan peternakan domestik sareng asing lebet ka pasar peternakan Tengah Plains. Pameran Perdagangan Peternakan Pusat ka-31 hasil diayakeun di Zhengzhou di 2019. Langkung ti 700 perusahaan ti bumi sareng luar negeri miluan paméran. Jumlah anu datang langkung ti 100.000. Daérah paméran jero rohangan sareng outdoor nya éta 80.000 méter pasagi. Promosi investasi, forum gempungan sareng topik khusus diayakeun. Aya langkung ti 20 kajadian sapertos laporan, sareng perusahaan anu miluan ngalibatkeun 30 propinsi sareng langkung ti 10 nagara ti luar negeri.
Tempat
Pusat Pameran sareng Pameran Internasional Zhengzhou, Propinsi Hunan
Zhengzhou, Henan
Cina
Kaping
28-29 Séptémber 2020
Jam muka
8: 30-17: 00 WIB
No Booth.: J107
Gambar Pamungkas

Sacara wilujeng sumping anjeun nyandak waktos nganjang ka stan kami.


Waktos Post: Sep-10-2020