Wilujeng sumping di situs web kami!

Ringkesan Pameran September

THE EAPAPULU (2020) EXINA SUAMI HIMBANDRY HINA
Dina Pameran ieu, kami nyiapkeun dua mesin di stan kami.

Meunteun endog sareng mesin pengepakan

Item No..: MT-101-3
Nami: Endog grading sareng mesin pengemasan
Parameter Utama
1. Kapasitas: 25000-30000 endog per jam
2. Sambungkeun sareng jalur koleksi pusat atanapi garis produksi ngumbah endog
3. Ngadamel endog ku beurat sareng dimuat otomatis, saluyukeun sirah ageung payun, manpaat pikeun disimpen.
4. layar toél LCD, gampang diatur beurat sasmita béda.
5. Cocog sareng 30 baki kertas endog atanapi baki plastik.
6. Denester otomatis atanapi denester Semi-otomatis

MT-101 Endog grading sareng mesin pengemasan didesain pikeun nyumponan paménta "rockét" efisiensi sareng kaséhatan pangan dina ngolah endog. Kacatur damel sareng konsumén urang ngadamel mesin kami langkung populér di pasar, sareng ngabantosan urang langkung suksés. Konfigurasi opsional tiasa ditambih sabab aya sistem modular serbaguna. Cocog sareng stasiun pangemasan endog sareng peternakan endog unggas. Ngagaduhan seueur anu pikaresepeun nalika Adil.

Packer Ladang

Mesin bungkus Endog MT-110S, ogé dingaranan packer pertanian. Éta tiasa ngadamel sareng endog 25000-30000 per jam. Kacida populerna di lapisan tegalan. Sambungkeun garis kumpulan tengah langsung, dimuat endog sacara otomatis, turunkeun beban padamelna.

Mesin ieu parantos ngajual langkung ti 200 lembar, anjeun tiasa mendakan mesin kami ampir unggal propinsi Cina. Urang tiasa ngatur kunjungan iraha waé. Moal balik deui. Seueur nasabah naroskeunana nalika Fair.

VIV Qingdao 2020

Pameran ieu kami ogé ningalikeun packer kebon kami di stan kami. Nalika Covid-19 masih sumebar di sakumna dunya, palanggan ti luar negeri henteu ngagaduhan waktos kanggo nganjang ka Pameran ieu. Tapi kami tetep seueur nganjang.

Muga urang pendak di Salajengna CHINA HIMBANDRY EXPO EXPO sareng VIV Qingdao 2021.


Waktos Post: Sep-24-2020