Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Small farm egg packer machine

    Mesin bungkus endog kebon leutik

    Mesin bungkus endog kebon leutik Mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Upami anjeun ngagaduhan paménta anu sanés, éta tiasa dilengkepan mesin cuci endog, pengering endog, lilin, atanapi grader endog sasarengan. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • EGG PACKAGING MACHINE

    MÉRÉN PÉNGGAL ÉGG

    Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Anu cocog pikeun sababaraha jinis baki bahan. Ngurangan biaya tanaga gawé sareng ningkatkeun éfisiénsi kerja pisan. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • MT-201 egg boiling and shelling production line

    MT-201 endog ngagolak sareng garis produksi shelling

    MT-201 endog ngagolak sareng kerang garis produksi mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran mandiri perusahaan Min Tai, susunan lini produksi inspeksi optik otomatis, beberesih, endog, ngagolak, ngagolak, mendingan, mesék, metik, ngitung otomatis, masak, garing sareng fungsi sanésna, ayeuna mangrupikeun téknologi paling canggih, ngadukung jalur produksi ngolah endog bodas anu paling lengkep.
  • MT-500 Egg breaking machine

    Mesin megatkeun Endog MT-500

    Mesin ngabobol endog otomatis pikeun nyonto kana endog sambel buatan, tina "Endog ngamuat - Endog ngarecah" sareng operasi kontinyu otomatis sanés, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya tenaga kerja.
  • Egg sorting and packing Machine

    Nyortir endog sareng Mesin pengepakan

    Meunteun endog sareng mesin pengemasan dihubungkeun sareng sistem koléksi endog pelanggan, atanapi éta tiasa dihubungkeun sareng mesin cuci endog, pangeringan endog, sterilisasi UV, palapis minyak, atanapi lilin endog. Kalayan kapasitasna mimitian ti 30,000eggs / h dugi ka 60,000eggs / h.
  • MT-110D Hatching egg grader packer machine

    MT-110D Hatching endog grader mesin packer

    Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun menetas endog atanapi endog seger, éta tiasa otomatis ngéngingkeun endog teras ngepak dina hiji mesin.
  • Hatching egg packing machine

    Hatching mesin bungkus endog

    Hatching grading endog sareng mesin pengemasan pikeun endog penetasan, éta tiasa otomatis grading teras dibungkus ku hiji mesin.
  • Egg packer machine

    Mesin packer endog

    Ngaliwatan kolom kolom dina ngangkut endog ukuran sirah pikeun nyaluyukeun, pikeun mastikeun endog sirah dihijikeun ka luhur, pikeun mastikeun kasegaran panyimpenan endog.
  • Egg packing machine

    Mesin bungkus endog

    Mesin bungkus endog mintai seueur dianggo dina peternakan hayam (atanapi bebek) sareng pepelakan ngolah endog. Ngurangan biaya tanaga gawé. Éta dirarancang kalayan ciri anu saderhana, bisa dipercaya, fleksibel sareng mantap, gampang dianggo sareng dijaga.
  • Egg farmpacker

    Farmpacker endog

    a) Mesin ieu tiasa nyambung sareng sistem kumpulan pusat endog atanapi lini produksi beberesih endog; b) Éta gradasi ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, bari nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog; c) Éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik; d) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual;
  • Egg Grading and packing Machine

    Meunteun Endog sareng Mesin pengepakan

    a) mesin ieu tiasa disambungkeun sareng endog sistem koleksi pusat atanapi lini produksi beberesih endog. b) éta grading ku beurat endog sareng bungkus sacara otomatis, nalika nyaluyukeun seueur, saé pikeun disimpen endog; c) Operasi layar rampa, tiasa disetél kana tingkat beurat anu bénten, dugi ka 6 kelas. d) éta cocog pikeun 6 * 5 = 30 baki kertas atanapi baki plastik e) anjeun tiasa milih pengiriman otomatis atanapi pengiriman manual
  • Electronic egg grading Machine

    Éléktronik gradasi Mesin

    Mesin grading timbangan éléktronik endog, tiasa disetél dina tingkat beurat sareng statistik anu béda tina jumlah tingkatan, operasi layar sentuh sareng kontrol, merenah sareng praktis.
12 Teras> >> Halaman 1/2